Afvoer ontstoppen van uw wc, douche of aanrecht? Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop heeft altijd de oplossing! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - AFVOER ONTSTOPPEN

AFVOER ONTSTOPPEN


Uw afvoer laten ontstoppen

Heeft u zelf alle mogelijkheden om uw afvoer te ontstoppen al geprobeerd en deze hebben helaas geen effect gehad, neemt u dan contact op met Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop om uw verstopte afvoer professioneel te laten ontstoppen.
Met professionele apparatuur kunnen wij snel ieder probleem met uw afvoer achterhalen en u altijd een gepaste oplossing bieden om uw afvoer vakkundig te ontstoppen.

Verstopte afvoer van badkamer, wasmachine, keuken of toilet

Een afvoer van toilet, douche of keuken kan door diverse oorzaken verstopt raken. Denk hierbij aan etensresten, vetresten en zeepresten die aan de afvoerbuis blijven plakken, waardoor de afvoer verstopt raakt. Maar ook een overmatig gebruik van teveel wc-papier in uw toilet of een stortbak van de wc die niet helemaal volloopt kunnen voor verstoppingen zorgen.
Een verouderd leidingenstelsel kan eveneens voor overlast zorgen, omdat deze niet meer berekend is op een toegenomen afvalwaterstroom, waardoor het afvalwater niet goed meer kan weglopen.

Geen probleem, want Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop heeft voor ieder probleem met uw afvoer of riool altijd een passende, snelle en vakkundige oplossing.

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.

Uw afvoer zelf ontstoppen

In veel gevallen bied een ouderwetse gootsteen ontstopper (ploemper) uitkomst bij het ontstoppen van een afvoer. Deze plaatst u op de te ontstoppen afvoer en door hem op en neer te bewegen komt het vuil door de zuigende werking van de ontstopper los.

Indien dit niet werkt dan kunt u altijd nog kiezen voor de onderstaande mogelijkheden om een verstopte afvoer zelf te ontstoppen:

  • Een handje soda oplossen in 3 liter kokend water en dit in de afvoer gieten.
  • Een handje soda en wat azijn rechtstreeks in de afvoer doen, deze afsluiten en na enkele minuten doorspoelen met heet water.
  • Koffiedik maakt vet weer vloeibaar en is hierdoor een uitstekende ontstopper!
  • Vloeibare chemische ontstopper * uit uw supermarkt.
  • Met een ontstoppingsveer kunt u hardnekkiger vuil verwijderen. Deze zijn in iedere ijzerhandel te verkrijgen.
* Lees voor het gebruik van ontstoppingsmiddel eerst goed de bijsluiter of het etiket en gebruik het middel alleen als duidelijk wordt aangegeven dat het geschikt is voor het ontstoppen van uw afvoer. Ontstoppingsmiddelen kunnen agressief zijn en reageren niet op alle materialen even goed.

LET OP! Het is niet verstandig om gootsteenontstopper gebaseerd op loog en gootsteenontstopper gebaseerd op zwavelzuur door elkaar te gebruiken. Niet alleen heffen de stoffen elkaars werking op, waardoor er dus geen effect zal optreden, maar zuren en basen reageren zeer heftig op elkaar, waardoor kokende (bijtende) vloeistof uit de afvoer kan spatten met alle gevolgen van dien.

Vragen of direct een afspraak maken om de afvoer te ontstoppen?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.

Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

ONTSTOPPEN & REINIGEN
 
Afvoer ontstoppen door Ravenhorst de rioolontstopper uit Boskoop
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie