Vetputten/vetafscheider reinigen, repareren of legen in de regio Boskoop? Bel Ravenhorst de Rioolontstopper! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - VETPUTTEN

VETPUTTEN PLAATSEN, LEGEN, REINIGEN EN ONDERHOUDEN


Heeft u een vetput / vetafscheider?

Vetafscheiders zijn verplicht bij keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals bij hotels, restaurants, bedrijfskantines, bejaardencentra, ziekenhuizen en dergelijke. Ook dienen vetputten en vetafscheiders te worden gebruikt bij bedrijven waar plantaardige en/of dierlijke vetten vrijkomen in de afvalwaterstroom zoals slagerijen, visverwerkers en bakkerijen.

Vetput / vetafscheider legen

Er rust dan tevens een verplichting om uw vetafscheider te gebruiken en periodiek te legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. Ravenhorst de Rioolontstopper, zorgt dat daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en dit komt altijd ongelegen. Ravenhorst de Rioolontstopper heeft diverse hogedrukwagens en vacuumzuigauto's om uw vetafscheider professioneel te legen en de vetafscheider en het leidingstelsel te reinigen, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd.

Onderhoud aan uw vetput / vetafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw vetafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door Ravenhorst de Rioolontstopper voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw vetafscheider of slibvanger? Neemt u dan gerust even contact op met ons.
Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Gratis advies over vetputten / vetafscheiders en vettonnen

Wilt u een gratis advies en inspectie van uw vetafscheider/vetput, omdat u verwacht dat die te klein of te oud is? Of functioneert deze niet goed meer? Wij berekenen ook de eventuele nieuwe vetafscheider naar de juiste inhoud en doorstroomsnelheid en vernieuwen na vooraf gemaakte afspraken tot volle tevredenheid en geheel volgens de geldende NEN normering.

Vragen?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN
 
Vetput/vetafscheider plaatsen, legen of reinigen.
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie