Olieafscheider reinigen, repareren of legen in de regio Boskoop? Bel Ravenhorst de Rioolontstopper! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - OLIEAFSCHEIDERS

OLIEAFSCHEIDER PLAATSEN, LEGEN, REINIGEN OF REPAREREN


Olie is een ongewenste stof in het afvalwater. In besluiten en vergunningen worden daarom voorschriften gesteld aan oliehoudend afvalwater om de lozing van olie in het riool en het oppervlakte water te beperken. Dit kan betekenen dat een olieafscheider geplaatst moet worden.
Olieafscheiders worden meestal gebruikt in garages, pompstations en wasstraten, omdat hier afvalwater met olie en slib vrijkomt door (reparatie) werkzaamheden en het wassen van auto's.
Ook tijdens het tanken gebeurt het vaak dat olie of benzine op de grond terecht komt. Om ervoor te zorgen dat het vrijgekomen afvalwater niet direct in het riool terecht komt wordt hier gebruik gemaakt van een olieafscheider of slibvangput.

Olieafscheiders legen

Elk bedrijf waar oliehoudend afvalwater en/of slib vrijkomt is wettelijk verplicht om de olieafscheider of slibvangput periodiek te laten legen.
Ravenhorst de Rioolontstopper kan dit zowel periodiek door middel van een onderhoudscontact voor u uitvoeren, maar als u uw olieafscheider of slibvangput eenmalig wilt laten legen is dit ook geen enkel probleem. Bedrijven met een onderhoudscontact hebben echter wel altijd voorrang als er problemen zijn aan de olieafscheider die opgelost moeten worden.

Wet- en regelgeving rond olieafscheiders

De olieafscheider mag alleen geplaatst en gebruikt worden conform de voorschriften die vermeld zijn in de norm NEN 7089.
Daarnaast mag uw olieput alleen geleegd worden door een gecertificeerd bedrijf. Wij hebben alle benodigde vergunningen die nodig zijn om uw olieafscheider op een vakkundige manier te kunnen legen, plaatsen en/of reinigen. Wij zorgen er tevens voor dat de inhoud van de geleegde olieafscheider op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt.

Onderhoud aan de olieafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw olieafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw olieafscheider? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons, wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Gratis advies over olieafscheiders

Wilt u gratis advies of een inspectie van uw olieafscheider / slibvangput, omdat u verwacht dat deze te klein of te oud is? Of functioneert deze niet goed meer? Wij berekenen ook de eventuele nieuwe olieafscheider naar de juiste inhoud en doorstroomsnelheid en vernieuwen na vooraf gemaakte afspraken tot volle tevredenheid en geheel volgens de geldende NEN normering.

Vragen of direct een afspraak maken?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN
 
Olieafscheider plaatsen, legen of reinigen.
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie