Riool of afvoer reparatie in de regio Boskoop. Bel Ravenhorst de Rioolontstopper! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - REPAREREN

RIOOL OF AFVOER REPAREREN


Riool of afvoer kapot?

Dagelijks repareren wij ondergrondse rioolleidingen die gebroken of gescheurd zijn. Door camera-inspectie en of rookdetectie kunnen wij het probleem makkelijk en snel opsporen, zodat Ravenhorst de Rioolontstopper u direct een heldere maatwerk offerte kan geven zonder verrassingen achteraf! Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Oorzaken van een kapot riool

Gresbuizen en andere steenachtige materialen
Oudere rioleringsbuizen die gemaakt zijn van gresbuis en andere steenachtige materialen zijn zeer breukgevoelig. Dat wil echter niet zeggen dat oude rioolbuizen per definitie slecht zijn. Wij komen gresbuizen tegen die na jaren nog in prima staat verkeren.

Pvc buizen
Nieuwe pvc buizen kunnen door inzinking van de grond waar de riolering in ligt verzakken, omdat de rioolbuis deze verzakking niet kan volgen en breekt.
De breukvlakken van het kapotte of ingescheurde riool verzamelen wc papier en dergelijke die hieraan blijft hangen, hierdoor ontstaat na verloop van tijd een verstopping. Ook het zand rond de kapotte rioolbuis kan wegspoelen waardoor de bestrating kan verzakken.

Wortelgroei
Een ander veel voorkomend probleem is wortelgroei die in uw riool naar binnen groeien en zo een verstopping veroorzaken. Als tijdelijke oplossing kunnen wij door middel van hoge druk apparatuur de wortels proberen te verwijderen. Mocht dit niet afdoende zijn dan kunnen wij ook gebruik maken van een aantal speciale wortelfrees koppen waarmee wij zowel beginnend als gevorderd wortelgroei kunnen weghalen.
Dit is slechts een tijdelijke oplossing, omdat de wortels weer opnieuw gaan groeien en verstoppingen zullen veroorzaken. Raadzaam is het om het riool te vervangen, omdat de wortels aan de buitenkant het riool omhoog of omlaag kunnen drukken waardoor er verzakkingen ontstaan.

Gecertificeerd en goed geschoold personeel

Elk rioolprobleem en de daaraan gekoppelde rioolreparatie is uniek. Vandaar dat alle rioolmedewerkers van Ravenhorst de Rioolontstopper constant worden geschoold om de nieuwste riool reparatie technieken en ontwikkelingen vakkundig en efficiënt te kunnen uitvoeren.
Hierdoor betaald u nooit teveel!

Vragen of direct een afspraak maken?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

INSPECTEREN & REPAREREN
 
Riool en afvoer reparatie
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie