Vetputten, vetafscheiders en vettonnen legen bij horecabedrijven in de regio Boskoop? Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop heeft altijd de oplossing! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - HORECABEDRIJVEN

HORECABEDRIJVEN -VETPUT EN VETTON


Bescherming van het riool

Een vetafscheider is de oplossing om verstopping en aantasting van de riolering te voorkomen. Maar wanneer bent u verplicht een vetafscheider installeren en aan welke eisen moet deze afscheider voldoen? Het lozen van plantaardige of dierlijke oliën of vetten is vanuit het oogpunt van de doelmatige werking van het openbaar riool ongewenst, omdat gestold vet zich in het riool kan afzetten. Dat vermindert de afvoercapaciteit van het riool en kan zelfs tot een verstopping leiden. Bovendien kunnen vetzuren het riool aantasten, waardoor de levensduur hiervan aanzienlijk wordt verkort. Met het plaatsen van een goed gedimensioneerde en goed onderhouden combinatie van vetafscheider met slibvangput kunnen deze problemen worden voorkomen.

Horeca vetafscheiders / vetputten en vettonnen

Vettonnen, vetafscheiders en slibvangputten worden onder andere veelvuldig gebruikt, en zijn verplicht in bedrijven met keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals hotels, restaurants, bedrijfskantines, ziekenhuizen en dergelijke.

Horeca vetafscheider / vetput en vettonnen legen

Als u een vetput of vetton gebruikt rust op u de verplichting om uw vetafscheider te gebruiken en periodiek te (laten) legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. Ravenhorst de Rioolontstopper zorgt voor een goede leging van de vetafscheider / vetput of vetton en tevens zorgen wij ervoor dat de daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en is niet wenselijk en komt altijd ongelegen. Ravenhorst de Rioolontstopper maakt gebruik van diverse hogedrukwagens en vacuumzuigauto's om uw vetput / vetafscheider professioneel te legen en de vetput / vetafscheider en het leidingstelsel te reinigen, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd.

Onderhoud vetput - vetafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw vetafscheider / vetput en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door Ravenhorst de Rioolontstopper, voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw vetput / vetafscheider of slibvanger? Neemt u dan gerust even contact op met ons. Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Gratis advies en inspectie van uw vetput / vetafscheider

Wilt u een gratis advies en inspectie van uw vetafscheider/vetput, omdat u verwacht dat die te klein of te oud is? Of functioneert deze niet goed meer? Wij berekenen ook de eventuele nieuwe vetafscheider naar de juiste inhoud en doorstroomsnelheid en vernieuwen na vooraf gemaakte afspraken tot volle tevredenheid en geheel volgens de geldende NEN normering.

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons gratis nummer geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bel gratis 0800 0172.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN
 
Vetputten, vetafscheiders en vettonnen legen bij horecabedrijven door Ravenhorst de Rioolontstopper.
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie