Kruipruimte leeg laten zuigen in de regio Boskoop? Ravenhorst de Rioolontstopper heeft altijd de oplossing! BEL UW RIOOLSPECIALIST GRATIS OP
0800 0172
HOME - KRUIPRUIMTES

KRUIPRUIMTES LEEGZUIGEN


Vochtproblemen, vochtwering & vochtbestrijding

Voor problemen met vocht bestaat altijd een geschikte oplossing! Een belangrijk gedeelte van de bestaande woningen heeft last van vochtproblemen. Hoewel een structureel vochtprobleem hoofdzakelijk voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwe woningen er niet immuun voor.

Kruipruimte leegzuigen Zuigwagen om kruipruimtes leeg te zuigen Vocht problemen in de kruipruimte

Vochtbestrijding in de kruipruimte

Er zijn diverse manieren waarop uw kruipruimte kan vollopen met water. Een lekke dakgoot waaruit water tegen de muur loopt, een lek in een buitenleiding die voor vochtige muren of zelfs water in de kelder of kruipruimte zorgt.
Meerdere dagen hevige regenval, waardoor de rioleringen overbelast zijn, waardoor het water uit de riolering terug begint te lopen, uw kelder en/of kruipruimte in met als gevolg een ondergelopen kelder en/of kruipruimte!


De problemen in kruipruimtes opsporen

De problemen zijn duidelijk, wateroverlast en een ondergelopen kelder en/of kruipruimte, maar hoe kan dat voorkomen worden? Allereerst moet de oorzaak achterhaald worden en afhankelijk van de oorzaak wordt er door Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop een oplossing bedacht en aan u voorgelegd.
Als de wateroverlast ontstaan is door korte heftige regen, waarbij de piekcapaciteit van de riolering overschreden wordt kan een terugloop klep in de riolering geplaatst worden. Deze klep zorgt ervoor dat het water slechts 1 kant op kan stromen en dat het water dus niet terug de kelder en/of kruipruimte in kan. Daarbij kan de plaatsing van een extra pomp met een hoog buizenstelsel (om een waterslot te creëren) gebruikt worden om het teveel aan water uit de kelder weg te pompen en in het riool te houden.

Wateroverlast in kelders en/of kruipruimtes brengen waterschade toe aan de fundering van uw woning of pand en bovendien is het risico op schimmel en ongedierte ook groot.

Wateroverlast oplossen

Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

Vragen over wateroverlast in uw kruipruimte?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 0172.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw riool of afvoer te ontstoppen!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN
 
Rioolvlieg door vochtproblemen in de kruipruimte.
 
Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Reinigen

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Boskoop.


Ravenhorst de Rioolontstopper uit Boskoop biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week 1 vast laag tarief voor het onstoppen van uw afvoer, gootsteen of wc in de regio Boskoop.
 

Copyright © Ravenhorst de Rioolontstopper - Alle rechten voorbehouden -cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie